Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]годишен мъж в тежко състояние е каран два пъти с линейка

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg61-годишен мъж в тежко състояние е каран два пъти с линейка
Коментари Харесай

Мъж в тежко състояние два пъти е връщан от болницата във Видин - нямало специалист

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

61-годишен мъж в тежко положение е каран два пъти с кола за спешна помощ във видинската болница в границите на три дни, само че от там отказвали да му оказват помощ. Близките му го закарват в монтанска болница с подагра в тежко положение, паказва репортаж на Нова тв. 

Във видинската болница споделят, че няма експерт, индивидът се връща вкъщи и няколко дни лежи с болки. След което отново отиват със фамилията му. 

Казаха ми: " Нали ти споделяме, че не си за тук. Казвам - кажете къде да отида, нали всичко си заплащам! "  

В монтанската болница го одобряват с подагрозен артрит от дългогодишна подагра с повредено общо положение, артериална хипертония. Рискът е от засягане на още стави, с изключение на глезените. 

От видинската болница споделят, че от една година нямат ревматолог и няма кой да се грижи за болните. Според наредбите подаграта не е незабавно положение и за това пациентът не е закаран до друго лечебно заведение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР